header-image-2

Elke dag zijn onze makelaars actief met de aankoop, verkoop en taxaties van woningen, appartementen en nieuwbouw. Onze kennis willen wij graag met je delen! Daarom publiceren wij regelmatig tips voor de aankoop van een woning, tips voor de verkoop van een woning en algemene tips voor huiseigenaren. Heb je nog tips die niet mogen ontbreken? Laat het ons weten!

partner

De Hypotheekshop Haarlem

Bij het kopen van een woonhuis of appartement komt veel kijken. Het is raadzaam om je hierbij te laten begeleiden door een professionele aankoopmakelaar. Toch kun je zelf ook al veel doen. Op deze pagina geven wij je een aantal handige tips die je kunt gebruiken bij de aankoop van een woning of appartement.

Meer informatie
De Hypotheekshop Haarlem
partner

Item 2

Bij het kopen van een woonhuis of appartement komt veel kijken. Het is raadzaam om je hierbij te laten begeleiden door een professionele aankoopmakelaar. 

Meer informatie
Item 2
partner

Item 3

Intro tekst

Meer informatie
Item 3
partner

Item 4

Intro tekst

Meer informatie
Item 4

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona